Onze Diensten

Op zoek naar een eigen stekje?

Bent u op zoek naar een plekje waar
u uw nestje kan uitbouwen?
Bekijk dan vlug ons aanbod te koop

Nood aan vakantie?

Vakantie is altijd welkom. Op zoek naar een
geschikt vakantieverblijf? Bekijk onze rubriek
vakantieverhuur in De Haan of vakantieverhuur Blankenberge

Een syndicus nodig?

Een betrouwbaar aanspreekpunt voor uw residentie nodig?
Lees onze troeven voor een goed beheer en
bekijk onze referenties

Iets huren?

Zoekt u een pand te huur?
Wij verhuren tal van panden.
Bezoek ons aanbod te huur.

Immo Belgium, een stukje geschiedenis in De Haan en Blankenberge

Immo Belgium is in De Haan sinds 1983 en in Blankenberge sinds 1986 actief in immobilien.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van huizen, villa’s, bouwgronden en appartementen, de verhuring van zowel vakantiewoningen, residentiële woningen en appartementen, de verhuring van handelspanden en de overdracht van handelsfondsen, het beheer van gebouwen.

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd in te spelen op elke markttendens om op een positieve manier koper en verkoper, huurder en verhuurder samen te brengen. Meer dan 2500 verkopen werden door ons in de voorbije decennia gerealiseerd.

Ook ons groot gamma goed onderhouden vakantiewoningen die wij aanbieden voor een verfrissend verblijf aan onze kust, zijn het resultaat van een jarenlange selectie.

Voor onze afdeling beheer van gebouwen (syndic) zorgen onze gespecialiseerde medewerkers ervoor dat elke residentie optimaal wordt onderhouden, dit zowel op technisch, administratief als financieel vlak.

U zoekt een eigendom te koop of te huur? U wenst een aangenaam verblijf aan onze kust te plannen? Of U wenst anderzijds een eigendom te verkopen of te verhuren, neem dan vrijblijvend met ons contact op en samen kijken we voor de gepaste formule.